Bruinisse & Delft
+06 48 48 87 40
Interim

Ik ben zzp’er

Na een persoonlijke kennismaking, waarin we je wensen en talenten bespreken, sta je bij ons ingeschreven en ontvang je interessante opdrachten.

Duurzame inzetbaarheid

Waarom bij ons aansluiten?

Door onze jarenlang ervaring spreken wij de taal van de klant. Als niche bureau staan wij dagelijks in contact over de inhoud met onze klant. Naast interim opdrachten, voeren wij namelijk ook adviesopdrachten uit en verzorgen wij trainingen. Daardoor kennen wij de casuïstiek bij de klant. Omdat we op de hoogte zijn wat er bij de klant speelt, kennen we de vraag achter de vraag. Dit helpt ons bij het maken van de juist match.
Omdat wij ook nauw in contact staan met onze interim professionals, is een match dan snel gemaakt! En dat onderscheid ons ook, snelheid. We helpen je verder om een maatwerk offerte te maken voor de opdracht.
Wil jij op de hoogte blijven van onze opdrachten? Meld je dan aan bij VIA de Leeuw voor een kennismaking!

Schrijf je in als zzp'er

Blijf op de hoogte

Ben jij benieuwd welke interessante opdrachten VIA de Leeuw jou kan bieden? Meld je dan aan bij ons netwerk. Na een persoonlijke kennismaking, waarin we je wensen en talenten bespreken, sta je bij ons ingeschreven en ontvang je interessante opdrachten.

Schrijf je in